Valitettavasti Vuodatuksen kuvapalvelin kuoli ja elvytys ei tuottanut tulosta. Näin ollen viimeisen 2-3 vuoden kirjoitusten kuvat hävisivät bittiavaruuteen KAIKILTA Vuodatuksen bloggaajilta. Itselläni kuvia on Facessa ja omalla koneella, mutta äärettömän pahoillani olen esim. Mansikkamäen Eben puolesta, jolta huima, aikaa ja taitoa vaatinut  työ katosi, hävisi, meni pois lopullisesti.

Itse lopetan nyt Vuodatuksessa. Blogi toki jää elämään omaa elämäänsä, mutta uusia postauksia ei tule. Sen sijaan, jaan kakkukuviani Facen puolella Marian kakut

Kaverikseni voi liittyä, jolloin päivitykseni näkyvät automaattisesti uutisvirrassasi. Välttämätöntä se ei ole, sivu on jokatapauksessa julkinen. Facen sivu on vain ja ainoastaan kakkujutuille. Jos joskus jaksan, tai Vuodatus tekee helpoksi blogin datan siirtämisen toisen palveluntarjoajan sivuille, saatan jatkaa myös elämästämme bloggaamista.

Nyt kuitenkin haluan kiittää sinua tästä yhteisestä matkasta, jonka olet kanssani blogin välityksellä kulkenut, oli se matka vain muutaman päivän tai useamman vuoden. Kiitos kommenteista ja erityiskiitos blogin alkuaikojen tukikommenteista, jolloin taistelimme Adan allergioiden kanssa.

Elämääsi enkeleitä toivoo Maria, Adan äiti