Huhhei ja hirvee nälkä! Eilen ei ollut, oli tosi helppopäivä ja kuvittelin, että se vaan helpottuu. Pöh, tänään on kiukuttanut ja tehnyt hirveesti mieli leipää ja karkkia ja etenkin suklaata. Tai edes normiruokaa. Mut ei voi minkään. Jaa mitäs sitten kun huominen on ohi ja dieetin herkut syöty? En tiiä. Tai tiiän mä. Torstaina tilataan pitsat tai niin ainakin maanantaina juteltiin. Mutta käykö niin, että jos joitain tuloksia on tullut tämän viiden päivän aikana niin kaikki tulee vähintäänkin nesteiden muodossa takaisin kroppaan, jos syö suolaisen pitsan?

Joka tapauksessa pitkällä tähtäimellä olisi tarkoitus ilman muuta syödä kevyemmin ja jättää varsinkin ylimääräinen napostelu kokonaan. Äh, nyt jo on sellanen olo, ettei tästäkuitenkaan taas tule yhtään mitään. Polttasimpa edes tupakkaa niin olisi suulle jotain käyttöä, kun ei voi syödä jokaiseen mielitekoon. Jos kehtaan käydä vaa'alla torstaiaamulla ja jos on tuloksia tullut edes kilo miinusta niin sehän tsemppaa jatkamaan ja olisihan se ihan älyn ihana käyttää niitä kaikkia kivoja vaatteita, jotka ei edellisen raskauden aikana eikä jälkeen ole päälle mahtunut.

Tarkoitus olisi listata hiukan ruokia ja ruoka-aineita, joita voisi hyvällä omalla tunnolla syödä ja ostaa niitä kaappiin. Ostin muuten eilen ison piparkakunmakuisen suklaalevyn kun oli joulusuklaat puoleen hintaan, mutta siis vain sen yhden! Tosi sekavaa tekstiä, mutta kun en saa oikein mistään kiinni.

Nea nukkus muuten viime yönä lähes 9 tuntia heräämättä omassa sängyssään!! U-S-K-O-M-A-T-O-N-T-A! Hän on nukkunut nyt siis kohta kaksi viikkoa isänsä kanssa ja minä takkahuoneessa. Alkaa elämä voittaa ja nukuttujen öiden takia tällaista kuuriakin jaksaa eikä tarvii niin kovin sitä lohtusuklaata.

Palaillaan!