Pyöreät kakut: kostutus appelsiinimehulla. Toisessa välissä valkosuklaamousse tummasuklaapaloilla ja toisessa lakka-kerma-rahkaseos. Vauvamaalauskakussa kakku on ensin päällystetty kokonaan voikreemillä ja pursotukset floravispiä ja voikreemiä. Toisessa kakussa vaahtokarkkitaikinakuorrute ja pikeerikukkia + aiemmin esittelemäni sokerimassa-marsipaanikoriste.
Suorakaiteenmuotoinen kakku on gluteeniton. Kostutus myös appelsiinimehulla ja täytteenä lakka-kerma-rahkaa. Päällä voikreemi ja marsipaani. Koristeena voikreemipursotuksia, marsipaani-sokerimassaruusuja ja sokerihelmiä.
Pöytäliinatyyli tuossa vaahtokarkkitaikinassa on suoraan kopioitu Rouva V:ltä. Huippuidea! Voisko joku kertoa mulle, miksi tuo pinta kuplii? Vaahtiksen alla on floravispivaahto.
Kommentit
Tämän blogin kommentit tarkistetaan ennen julkaisua.