Pyöreät kakut: kostutus appelsiinimehulla. Toisessa välissä valkosuklaamousse tummasuklaapaloilla ja toisessa lakka-kerma-rahkaseos. Vauvamaalauskakussa kakku on ensin päällystetty kokonaan voikreemillä ja pursotukset floravispiä ja voikreemiä. Toisessa kakussa vaahtokarkkitaikinakuorrute ja pikeerikukkia + aiemmin esittelemäni sokerimassa-marsipaanikoriste.

Suorakaiteenmuotoinen kakku on gluteeniton. Kostutus myös appelsiinimehulla ja täytteenä lakka-kerma-rahkaa. Päällä voikreemi ja marsipaani. Koristeena voikreemipursotuksia, marsipaani-sokerimassaruusuja ja sokerihelmiä.

1241350507_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1241289023_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1241350498_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1241289047_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

Pöytäliinatyyli tuossa vaahtokarkkitaikinassa on suoraan kopioitu Rouva V:ltä. Huippuidea! Voisko joku kertoa mulle, miksi tuo pinta kuplii? Vaahtiksen alla on floravispivaahto.

1241289058_img-d41d8cd98f00b204e9800998e

1241289067_img-d41d8cd98f00b204e9800998e