Tomi toivoi merirosvoa, sai lisäksi aarrearkun :-)

Kakun välissä appelssiinimarmeladi ja suklaamousse, kostutus sekamehulla. Päällä suklaalevite (Lidl) ja marsipaani. Vinkkiä otettu Kinuskikissalta! Oli hauska yhteensattuma, että juuri tämän kakun ideoidessani, Lidliin tuli myyntiin suklaaeuroja! Lisäksi karkkeja tietysti!

Merirosvopoika on piirretty elintarviketusseilla marsipaanille, annettu kuivua ja taakse laitoin sulatettua suklaata tukemaan seisovaa hahmoa. Olisi tietysti voinut leikata pojan aivan ääriään myöten, mutta pelkäsin tuhoavani kuvan, jos olisin pienimmätkin yksityiskohdat leikannut.

Marsipaani ei asettunut ollenkaan nätisti kakun päälle! Onneksi paljon voi paikkailla koristeilla :)

Parhaimmat ideathan syntyvät vahingossa. Pursotin tummasta suklaasta (Ikea!) sankarin nimen, jähmetyttyään suklaassa oli aavistus ilmakuplia eli vaalenemista, pelkäsin, että jääkaapissa vaaleneminen jatkuu ja lopputulos on ruma, kuten kaikki varmaan tietää. Sivelin kirjaimet hopeatomulla ja kas! Lopputulos on aivan taotun näköinen!

Luut ovat samoin suklaasta spritsaamiani ja tomutettuja. Taottuja luita, heh.

Vaikka virheitä on ja kakku on kaukana täydellisestä, olen äärettömän tyytyväinen lopputulokseen. Toivottavasti sankarikin!