Keveät ruokaohjeet jatkuvat. Tänään pakastinta tutkiessani löysin seipaloja ja keittojuureksia, jääkaapista löytyivät muut aineet. Olkaa hyvä, tomaattista kalakeittoa n.50kcal/100g, kuvan annoksessa 250g eli 150kcal.

300g keittojuureksia

puolikas sipuli

4 isoa kuorittua perunaa, omani painoivat yhteensä 680g

1l kylmää vettä

2 kasvisliemikuutiota

- Laita aineet kattilaan ja keitä lähes kypsiksi

400g pakasteseitä, jos paloja, kuutioi, muutoin laita valmiit kuutiot sopan joukkoon, keitä kalat kypsäksi. Lopuksi lisää seuraavat, mutta älä enää keitä. Tomaatti saattaa aiheuttaa kerman juoksettumisen.

150g paseerattua tomaattia

60g valkosipulituorejuustoa

1dl lakt.ruokakermaa

2tl aromisuolaa

Jos pidät tillistä ja muutenkin yrteistä, voit lisätä niitä makusi mukaan. Minä pidän kyllä tillistä, mutta sitä ei nyt kaapissa ollut.