Meillä oli takkahuoneessa tällainen

Sitten siitä tuli tällainen

Komeron sisällä oli tuet tangolle (siellä ollut varmaan vaatteita varten henkaritanko), otin ne, otin vanhat suihkuverhon renkaat ja puisen harjanvarren (miksi lie aikoinaan sellaisen hommasimme, mutta nyt löytyi käyttöä), sahasin harjanvarren sopivan pituiseksi, kiinnitin tuet ylös ja lyhensin ja silitin vanhan Ikean verhon tuohon suojaksi. Verhossa oli valmiina lenkit verhorenkaisiin. Ei tuo kaunis ole eikä varsinkaan tyylikäs, mutta on se parempi kuin ennen! Joskus sitten siihen tulee ihan oikea ovi, ehkä liukusellainen.

Ja keittiöstä vertailukuvat. Vielä ei pöytätaso ole kiinni ja säätämistä ja tiivistämistä ja kuulemma vaikka mitä on vielä tehtävänä ennen kuin on valmista. Osaan kaapeista jo laitoin tavaraa.

Ennen

Tällä hetkellä. Yläkaappeihin tilataan uudet vetimet. Tilatut olivat liian pitkät ja ne säästetään toisen seinän kaappeihin.

Ada oli kummeilla viime yön. Vietiin messun jälkeen eilen sunnuntaina. Haluaa olla vielä toisen yön ja sehän käy meille! Isänsä hakee huomenna töistä tullessa. Olivat eilen olleet Tampereen Tallipihalla ja Ada oli ratsastanut ponilla! Minun pieni!

Nea nukkui viime yön periaatteessa yhdellä heräämisellä, tissitin ja olen imettänyt nyt joka yö, en vain jaksa kanniskella, paikat on niin kipeet ja hän selkeästi on nälkäinen ja nukkuu imettämisen jälkeen taas useamman tunnin. Nyt iltapuurolle.

Siunattua itsenäisyyden muistohjuhlaa!