Sitten vasta kun jaksan siivota sen ja kuvata.

Ada täytti 21.7 kolme vuotta. Juhlimme pienesti. Nyt kolmivuotiaamme potee kuumetta, jonka oletettavasti sai pohjoisen reissultamme serkkupojalta. Kakkua en tehnyt vaan söimme jäätelöä, pallllljon jäätelöä kaikilla mahdollisilla tykötarpeilla. Ai että!

Niin, käväisimme hätäseen pohjoisessa näyttämässä Neaa (ja toki Adaa ja itseämmekin) mieheni vanhemmille. Reissu oli kiva, mutta ainahan lasten kanssa reissaaminen rasittaa, kun rutiinit hajoavat. On se kivaa sitten, kun tytöt on isompia ja rutiinit eivät ole niiiin tärkeitä.

Vitsi että voi ihmisen silmälasit olla likaiset!

Nea on saanut Adan synttäripäivästä asti perunaa. Huom. perunaa, joka kuulemma on helposti allergisoiva. Aloitin perunalla. Seuraavaksi maistellaan porkkanaa. Aiai, tyttö tykkää! Ajattelin ensin, että aloitamme bataatilla, mutta äh, ei se ota jos ei annakkaan. Nea on kaikin tavoin ollut erilaisempi kuin Ada vauvana, joten en usko allergioihin hänen kohdallaan. Ja jos sellaista ilmenee, osaan varmasti hakea apua ajoissa, kokemusta kun on.

Hei, mä sain tänäpänä vihdoin postissa merkitse.fi:ltä paketin! Tilasin sieltä elintarviketusseja, kangastusseja ja tuotelaput tekemiini pipoihin ja muihin tekstiileihin. Ne oli jotenkin kämmännyt tilaukseni ja sain spostiini pahoittelut toimituksen viivästymisestä ja tiedon, että pakettiin lisätään kaupan päälle tatuointitussit. Tuota kutsuisin loistavaksi asiakaspalveluksi. Suosittelen kauppaa ehdottomasti! Esim. nuo elintarviketussit olivat 12kpl:n paketti (erivärisiä) alle 11€ ja postikuluja ei erikseen ollut.

Aika ihkuu.

Meillä oli muutama päivä sitten eli viime viikon lopulla kyläilemässä ja Adan synttäreitä viettämässä minun vanhempani ja Adan Jari ja Tuuli -kummit. Silloin kaatui keittiössä seinä. Miehet purkivat keittiöstä pois vanhan kylmähuoneen ja kuivavaraston ja makkarin puolelta vaatehuoneen. Ei hätää, yksi vaatehuone vielä jäi. Äitini touhusi tauotta mukana, kantoi rakennusjätettä, lakaisi lattiaa ja otti osaa suunnitteluun, että mitä seuraavaksi tehdään ja miten :) Minä istuin ja kuvasin. Tuuli hoiti lapset, eli ei ne heitteille joutunut vaikka äiti keskittyikin kameraan ;)

Ihanaa kun on oma koti ja ihanaa kun omistaa maailman parhaat vanhemmat, appivanhemmat, sisarukset, sisarusten puolisot ja ystävät. Rakastan teitä!

Niin, ja lapset

Ehkä ensi kerralla sitä vessaa :)