Olen lupautunut viemään huomiset kahvitarjottavat kirkkokahville. Päätin jo päiviä sitten tehdä sinne Kinuskikissan minttusuklaaleivoksia. En nyt linkitä, googlella löytynee. Teinkin ne perjantaina jo valmiiksi. Tänään tein ystäväni vauvan ristiäisiin jalkapohjapipareita ja päätin sitten tehdä messuun vielä koristeltuja pikkuleipiäkin, koska piparitaikinaa tein reilusti. No sain homman valmiiksi kymmeneltä. Kehtokoristeen tein jo aiemmin.

Serkkuni poika täyttää 4v ja hänelle tulevaan kakkuun (toiseen niistä) maalasin kuvan Kaaposta, innokkaasta nelivuotiaasta.Lisäksi olen tehnyt kahteen Salama McQueen -kakkuun rekvisiittaa. Niistä ei ole kuvia kuten ei minttujutuistakaan.

Ja kannattaa olla monta tuntia syömättä ja sitten hotkia tyhjään mahaan Saarioisten mikropitsa sinapilla. Röyh. Vauva taisi tykätä, sen verran kovasti riehuu. Ja niin, en ole sitten vielä käynyt toista kertaa uimassa. Maanantaina olisin mennyt, sain Adan kummitkin lapsenvahdiksi, vaan halli olikin kiinni kun sinne menin. Oli meillä kuitenkin ihan kiva päivä uimattomuudesta huolimatta.

Hyvää yötä!