Ihanaa kun on aamuisin valoisampaa! Tosin hiukan takapakkia tulee nyt, kun kelloja siirretään. Olen alkanut heräämään aamuisin seitsemältä. Poissa on se kamala väsymys, josta aiemmin valittelin. Energiaa tuntuu nyt riittävän ihan kivasti. Toki välillä väsähdän, mutta se on kait ihan normaalia.

Tänään istuttelin multaan pääsiäisruohon siemeniä ja kesäkukkien siemeniä. Ada ehti jo pääsiäisruohopurnukan nappasta yhden käden varaan, mutta onneksi oikein päin, vahinkoa ei siis tapahtunut. Toivottavasti antaa noiden nyt olla rauhassa.

Sitten, niin junttimaiselta kuin kuulostaakin, niin olen alkanut virkata meidän olohuoneeseen mattoa! Haluan olkkariin ison valkoisen maton ja kun ei ole varaa sellaista ostaa, teen sen itse. Äidiltä olen saanut joitain kankaita ja niistä aamulla revin matonkuteita. Löytiksestä kävin ostamassa siemenien ohella ison virkkuukoukun. Teen sellaisia pitkiä kappaleita, jotka sitten yhdistän. Saa nähdä mitä syntyy. Äiti onneksi lupasi tuoda lisää matonkudekankaita, koska noista mitä minulla jo oli, ei saanut kuin yhden suikaleen ja suikaleita tarvii tehdä ainakin viisitoista. Iso projekti. Ei sitä aina tiedä mihin ryhtyy, kun saa jonkin idean päähänsä. Pääasia kuitenkin, että on jotain kivaa puuhaa. Minulle saa lahjoittaa kaikki rikkinäiset poistoon menevät lakanat ja verhot. Kaikki valkosen sävyt käy.

Työn alla tällä hetkellä on myös päiväpeitto Adan uuteen sänkyyn (virkaten siis) ja marsipaanille maalattu Hello Kitty pienen tytön synttärikakkuun.

Mies alkaa olemaan pikkuhiljaa paremmassa kunnossa, mutta Ada äsken unissaan yski ja aivasteli tosi kovin ja pitkän aikaa. Voi voi. Saunottu on ja kohta palaan takaisin maton pariin.

Kädet tarttis rasvata.