Näin upean tunnustuksen sain alati kutistuvalta Rouvaveeltä, kiitos! Olen todella tylsä, enkä laita tätä nyt eteenpäin.

Olen jo kauemman aikaa miettinyt elämän pieniä asioita, jotka piristävät. Sitten ne asiat, jotka ärsyttävät. Ajattelinkin nyt tehdä niistä meemin. Mukaansa saa ottaa ken haluaa.Olisi kuitenkin kiva, jos kertoisit kommenteissa tehneesi meemin, niin voin käydä lukemassa.

Näin ollen siis; viisi elämän pientä asiaa, jotka piristävät mieltä:

1. Tyhjä biojäteastia ja sitä kautta tyhjä pahvin-, lasin-, metallinkeräysastia ja sekajäteroskis. Mutta kivointa on, kun voi heittää esim. suodatinpussin biojäteastiaan, eikä kyykistyä siihen vierelle ja tunkea suodatinpussia muiden jätteiden joukkoon, peläten, että se kuitenkin vierii siitä keon päältä roskiskaapin lattialle.

2. Jokin uusi juttu kotiin, sisustukseen liittyvä. Siis ihan vaikka joku pienikin. Esimerkkinä taannoin tekemäni pyyhekoukkusydämet. Saatan ja niin teinkin noiden sydämien seurauksena, että siivoan koko kodin ja vaihdan huonekalujen paikkoja jne uuden jutun inspiroimana.

3. Kun isoveli ilmoittaa ehkä tulevansa kylään. Ja tässä tarkoitan nimenomaan Samia. Oot vaan niin kivaa ja hauskaa seuraa <3

4. Tämä nyt liippaa läheltä kakkoskohtaa, mutta kodin siivoaminen ja huonekalujen uudelleenjärjestäminen. Ja illalla lasi punkkua kaunista kotia ihaillen. Tätä hommaa olen tehnyt nyt pari päivää (tosin en ole juonut punkkua;), inspiraationa toimi huutonetistä ostamani pöytä.

5. Kun mies tulee töistä kotiin varemmin, kuin normaalisti. Kuinkahan kauan pitää olla naimisissa, ettei ikävöi toista työpäivän aikana? Päivän paras hetki on ehdottomasti se, kun mies tulee kotiin hymyilevänä ja komeana ja Ada juoksee häntä vastaan ovelle.

Ja sitten viisi ärsyttävää asiaa:

1. Yksittäisen kynän ympärille teipattu hintalappu. Siis se tarra, jossa on hinta + läpinäkyvää teippiä pari kierrosta sen ympäri. Voin sanoa, että mielelläni käyttäisin sen ajan, joka kuluu näprätessä sitä teippiä irti, ihan johonkin muuhun.

2. Kun kassajonossa takanani seisova mies vetää kovalla ja ärsyttävällä äänellä räkää nenästä kurkkuun. Ei yhtä, kahta eikä kolmea kertaa vaan kroonisesti sen koko ajan, kun edelläni oleva suurperheen äiti latoo kassalle viikon ostokset.

3. Avatessani tiskikoneen sen käytyä ohjelma loppuun, huomaan, että pesuainetabletti on osittain kiinteässä muodossa kiinni vastuksessa tai edelleen kotelossaan lähettäen gelatiinimaisia säikeitä eri suuntiin. Vielä ärsyttävämpää tästä tekee se, jos olen ehtinyt laittaa "puhtaita" astioita jo kaappiin, ennen kuin huomaan, ettei pesuaine ole liuonnutkaan.

4. Kun netti ei toimi. Sen kuuluu toimia.

5. S-postiin tulevat kiertokirjeet, jotka lupaavat hirveän loppuelämän, jos en lähetä niitä eteenpäin kolmellesadalle kaverilleni. Ja sille, joka sen lähetti minulle.

Lopuksi kuva minun nurkkauksestani :-)