Eilen tiskikonetta tyhjentäessäni tipahti kädestäni tyhjä pilttipurkki tiskialtaan reunaan ja sirpaleet levisivät koko keittiön alueelle. Ja Ada piti pitää pois keittiöstä. Hankalaa. Olin tehnyt aiemmin ison kattilallisen keittoa ja siinä se oli hellalla. Täytyy tänään varovasti syödä, jos sinnekin lensi sirpaleita.

Olen saanut myytyä huutiksessa ekat juttuni! Kivaa :) Ja ostanut Adalle kengät ja huoneeseensa maton. Mutta plussan puolella olen edelleen.

Ada ei suostu syömääne enää syöttötuolissa, se joutaa siis varastoon. Hän istuu siinä sen aikaa, kun siunataan ruoka ja laitetaan ruookalappu. Kun itse istahdan syöttämään, repii hän ruokalapun pois ja nousee seisomaan tuolille. Nyt hän sitten onkin syönyt ruokansa istuen isojen tyttöjen tuolilla, leuka leväten pöydän pinnalla. Hän ei myöskään suostu enää makaamaan hoitopöydällä kun vaihdan vaippaa. Joten oitopöytäkin joutaa purkaa pois. Jos housuvaipat olisivat yhtä edullisia kuin normivaipat, niin olis ihan ok olla ilman hoitopöytää. Onnistuuhan se vaipan laitto toki lattiallakin ja jopa sylissä, mutta selälle ystävällisempää on vaihtaa hoitopöydällä.

Pottailu meni meillä jonkin aikaa hyvin, mutta nyt Ada taas ei suostu istumaan siinä. Ja kun ihonsa on edelleen rikki paikoin ja kutisee vietävästi, niin sen aikaa kun istuu niin keskittyy raapimaan ihoaan verille.

Tiistaina mieheni oli töiden jälkeen työporukan kanssa kuntonyrkkeilyssä ja minä ompelin sinä aikana Adalle keppihevosen. Kaikki aineet löytyivät kotoa. Keppinä toimii Adan 1v-synttäreillä ollut onginnan onkivapa. Harja, sieraimet ja silmän mustuaiset ovat äitini huivista, jonka vahingossa huovutin pesukoneessa. Sori äippä! Kankaita mulla on jonkin verran ja täyte on vanhasta muhkuraisesta tyynystä. Suitset, päitset, ohjakset vai mitä ne nyt on, on tehty ihan vaan narusta. Aion kyllä tehdä ihan kunnolliset, kunhan jaksan kaivaa ompelukoneen taas esille.

Kuvassa myös Jörkki, Adan Tuuli-kummin tekemä öhkömönkiäinen :)

Nyt on huonekasvit roudattu suihkuun ja suihkutettukin, matot on pihalla samoin petivaatteet. Suojaruukut olen pessyt. Kunhan A herää niin päästään siivoamaan! Mieheni sisko tulee tänään poikansa kanssa hakemaan pikkuveljeltäni rumpuja, jotka ostimme (vaan emme vielä ole maksaneet) kummipojalle myöhästyneeksi kastelahjaksi (hänet kastettiin viime pääsiäisenä). Poika on aloittanut rumputunnin ja on kehittynyt hurjasti ja tykkää. Olettaisin rumpujen olevan mielekäs lahja :)