Olimme tänään siis Adan neuvolakäynnillä. Menimme sinne jo eilen kauheella hötäkällä vain kuullaksemme, että aika onkin vasta seuraavana päivänä. Ja tullessa satoi. Masensi hiukan. Olisin kysynyt tosta rinnan leikkaushaavan särystä samalla. Itse olin katsonut päivän väärin, plaah.

No kysyin tänään. Terveydenhoitaja oli sitä mieltä, että näihin aikoihin särky on normaalia paranemissärkyä. Leikkauskohdassa on kiinikkeitä jotka saattavat tuntua hassulta. Toki, jos tämä kovasti vaivaa vielä pidempään, niin soitan varmuuden vuoksi lääkärille.

Ada on kasvanut hienosti. Paino oli jo 12,2kg ja pituus muutaman millin päälle 80cm. Touhukas ja omaan ikäkauteensa kuuluvalla tavalla kehittynyt.

Huomenna on taas  perjantai. Ihan käsittämättömällä vauhdilla kulkee tämä aika. Eilen roudattiin Adan kanssa mattoja valmiiksi tuohon takaoven viereen, jotta sain ne tänään siitä kätevästi pihalle, kun typy nukkui (nukkuu edelleen). Siivouspäivä siis. Nyt vain tuntuu, ettei millään jaksaisi moista luuttuamista. Miehen kaijutinbroggisjutut on pitkin makkaria, joten sen siivoaminen on ainakin  melko mahdotonta. Katsotaan.

Koska en sen kummemmin jaksa kirjoitella laitan pari kuvaa. Ekaksi kuva siitä pöytäliinasta, jonka äiti osti minulle Imatralta. Huomaattehan metripitsan palat lautasilla. Kolmioiksi leikattuna miehen toimesta. Lauantai siis ja herkkupäivä ;)

1998502.jpg

Sitten kuva Adasta housuvaippapaketin kanssa. Se kädessä hän hengaili pitkin kämppää, polleena.

1998470.jpg

Ja kuten näkyy, puuro on maistunut. Puuromasu.