Eilen mies oli muutaman tunnin töissä ja sinä aikana perheen naiset nauttivat rennosta olosta lattialla leikkien ja makoillen (minä makoilin ja Ada kiipeili päälläni). Paria kakunkoristettakin aloittelin, tosin en tiedä onko niille käyttöä. Molempien kummipoikiemme synttärit on lähiaikoina, mutta ei taida kakun teko osua minulle. Koristeita näpertelin heitä ajatellen. Mietin kyllä, että kutsuttaisiin molempien perheet kahville jonain päivänä ja kakku syötäisiin silloin. Täytyy miettiä ja kysellä. Kakuntekosormia kyllä syyhyttäisi jo.

Eilinen ilta venyi jutellessa ja koneella ollessa seuraavan päivän puolelle. Hiukan aina harmittaa moinen, kun joka tapauksessa aamulla tyttö herättää seitsemän maissa. Totesin miehelle leikkisästi, että nukkuisipa Ada puoli yhdeksään, kuten joskus harvoin tapahtuu. Kolmen maissa kävin laittamassa tytölle tutin ja seuraavan kerran heräsin 8.10 lapsosen kujerteluun. Toiveeni oli kuultu! Ei ihan puoli ysiin asti nukkunut, mutta olin tyytyväinen tuohonkin ;)

Iskäkin soitteli eilen pitkästä aikaa. Oli ajossa ja yrittänyt tavoitella puhelimitse äitiäni. Kyseli josko minä olisin ollut yhteyksissä, kun ei itse saanut naista edes viidennellä soittokerralla kiinni. Toki aina huolestuttaa moinen, jos vaikka jotain olisi sattunut. Yleensä kyllä tilanne on se, että äiskän puhelin on alakerrassa ja rouva itse yläkerrassa antautuneena kirjan lukemiseen. Sovittiin, että iskä yrittää vielä tavoitella ja jos ei ysiin mennessä saa kiinni, soittaa isoveikalleni, että käväsee tarkistamassa tilanteen. Ilmeisesti kaikki ollut ok, kun ei ole mitään kuulunut. Oli kyllä mukava jutella iskän kanssa! Ovat ensi viikolla lähdössä reissuun tänne Pirkanmaalle ja Varsinais-Suomeen. Vielä ei osannut sanoa tulevatko ensin tänne. Tulisivatpa! No seuraavan viikon he ainakin ovat täällä päin, koska iskä menee auttamaan toista isoveikkaani kylppärirempassa. Äiti tulee siksi aikaa viihdyttämään tyttärentytärtä meille ja me mieheni kanssa pääsemme ehkä ensimmäisen kerran Adan syntymän jälkeen kaksin vaikkapa ulos syömään, oi oi.

Tänään olen rakennellut blogisivuani, lisäillyt laatikoita ja kuvani. Typy on päikkäreillä, joten nyt olisi oiva aika laittaa kone syrjään ja keskittyä niihin edellä mainittuihin koristeisiin. Adan synttärikakkuunkin olisi jo korkea aika tehdä koristeet kuivumaan. Keksisi vain miten prinsessan kakun toteuttaisi. Oikea syntymäpäivä on siis heinäkuun loppupuolella, mutta vietämme juhlia jo reilusti etukäteen, koskapa ne vanhempani ovat tänne nyt tulossa. Näillä bensan hinnoilla ei kovin pian uudestaan kannata samaa reissua tehdä.

Laitetaanpa sivua värittämään hieman vanhempi kuva tytöstä tiskipöydällä. Kuva on otettu edellisestä asunnostamme.

1646512.jpg

Palaillaan!