Ja koko ajan hirvee nälkä! En punninnut itseäni ennen dieetin aloittamista, koska olisin vain masentunut entisestään kaikkien joulusuklaiden ynnämuiden jälkeen. Kun housut ei enää kiristä, tiedän tuloksia tulleen. Vaa'alla käyn sitten joskus.

Kaksi päivää siis takana. Eilinen oli helppo. Valvottuani muutaman tunnin aamuyöstä/aamusta Nean kanssa, nukuin loppujenlopuksi vissiin puoli kahteentoista. Ekan dieettipirtelöni sekoitin ja join vartin yli kaksitoista. Odotin kuin kuuta nousevaa seuraavia syömisaikoja. Vaikka en saakaan maksua mainostamisesta, on pakko kehua tätä viiden päivän kick startia. Ihan törkeen hyviä juttuja! Ne patukat, ai ai. Ok, se on lounas, se yksi patukka, mutta voi miten ne on hyviä! Tällä hetkellä eniten kaipaan pureskelemista. Päivässä on siisen viisi ateriaa(?). Aamu aloitetaan pirtelöllä, joko mansikka tai suklaa - herkkuja! Ennen lounasta on välipalana liemi, juu, liemi, joko tomaatti tai kasvis. Kasvis on ok, tomaatti aika hurja, mutta uskokaa, tähän nälkään syö vaikka sukkahikeä. Lounaaksi ihanainen patukka, brownies, suklaa-pähkinä tai toffee-karamelli. Sanomattakin selvää, tuo viimeiseksi mainittu on paras vaikken vielä ole browniesia syönytkään. Pähkinästä tulee tukehtumisoireita, tai siis kuvittelen ne. Ei kivaa.

Aloitetaan kakkosvälipalasta uusi kappale, ettei mene aivan putkeen kaikki teksti. Kakkosvälipalana on jälleen liemi, ah. Syön sen jota en syönyt aiemmin, tomaatin yleensä (näin kahden päivän kokemuksella) aamupäivällä ja paremman eli kasviksen iltapäivällä. Kakkosvälipalan jälkeen onkin sitten päivän ruokasain ruoka, eli päivällinen. Vaihtoehtoina 2x juustopasta, nam!, 2x tomaattipasta (tomaatti ei nyt vain ole lempparini) ja 1x kananmakuinen nuudelikeitto (jätän viimeiseen päivään, kun mahalaukku on ehkä jo hiukan pienentynyt) ja jälkkäriksi joko vanilija tai suklaavanukas, molemmat tosi hyviä!

Eilen meni tosiaan kivasti ja olin aika adrnaliineissakin ehkä. Ada kysyi, että mistä sä äiti laihdutat, kielestäkö? Tuo tyttöseni on niin korrekti. Energia virtasi ja kroppa vain hoikistui ;)

Tämäpäivä alkoi jo kasilta hirveeseen nälkään. Onneksi aamupalapirtelö on iso ja ruokaisa, niin sain kävelyni suoraksi. Yöllä kun heräsin vessaan niin juoksin päin seiniä. Aika rajuhan tämä kuuri on, kun vielä imetänkin. Kukkahattutädit hiljaa, en imetä enää kuitenkaan kuin muutaman kerran päivässä, yöllä en yhtään. Kaloreita tässä dieetissä saa vajaa 900 per päivä, kun normihan on naisella joku 2000kcal/pv, imettäessä pikkasen enempi.  Kyllä mä pidän huolen, etten aivan näänny, tänäänkin jouduin syömään ylimääräisenä välipalana päärynän, kun olo meni niin ikäväksi. Ootan kovasti taas aamua, että saa sen pirtelön! Ainiin, pari lasia punkkua kuuluu mun tähän sovellettuun dieettiin ;)

Palaillaan!

Ps. Laitan tän tohon makeelakko -kategoriaan, kun painonhallintaa sekin silloin oli.