20.00 Nea nukahtaa tissille. Hän on kokopäivänä nukkunut vain alle 2,5 tuntia päiväunia ja on aivan rättiväsynyt.

20.20 Vauva herää. Tissitän. Kun tissillä oleminen on vain torkkumista ja ei varsinaista syömistä, lasken hänet sänkyynsä. Suuttuu, mokoma. Kanniskelen ja laulan. Tyttö karjuu ja itkee minkä keuhkoistaan saa aikaiseksi. Koitan taas tissiä. Hän rauhoittuu ja koitan taas laskea sänkyynsä. Tassutan taas puoliväkisin ja tyttö menee tolaltaan. Pieni on kovin räkäinenkin. Laitoin supon ja aiemmin. Kanniskelen vauvaa sylissäni kunnes rauhoittuu ja nukahtaa.

20.50 lasken hänet nukkuvana sänkyynsä.

22.00 Vauva herää, tissitän. Vauva nukahtaa tissille ja jää sänkyynsä. Aikaa kului 10 minuuttia.

~01.00 Ada herää ja meinaa mennä isänsä luo. Nousen sohvalta ja kannan takaisin sänkyynsä.

01.56 Nea herää. Pari minuuttia raivoamista. Nukahtaa. Herää sänkyyn laitettaessa, joka ärsyttäääääää! Kanniskelen ja hyräilen.

02.17 Kolmannella yrittämällä hän jää nukkuvana sänkyynsä. Ulkona sataa. Jos sataa aamullakin yhtä kovin, jäämme kotiin.

03.00 Vauva herää. Lämmitä velliä. Vauva suuttuu, kun tarjjoan mukia, mutta puoliväkisin saan hänet maistamaan velliä ja juokin sitten ahnaasti kaiken.

03.15 Nukahtaa syliin ja jää sänkyynsä, mutta..

03.20 ...jo herää taas. Vien vettä mukissa ja hän juo hieman. Vauva vaikuttaa pirteälle. Kannan ja laulan ja kuinka ollakkaan, vauva nukahtaa.

03.35 Rauhoitan tassuttamalla sänkyynsä unille. Jotenkin epäilen, että kohta herää :)

05.30 Voimia sulle!! Rakastan sua! :) (mies lähtee töihin)

07.14 Vauva herää. Imetän molemmista rinnoista ja

07.40 vauva nukahtaa jalka sängyn pinnojen välissä. Jään itse hereille laittamaan Adan aamupalan ja eväät kerhoa varten valmiiksi. Viestitän kerho-ohjaajalle, että Ada tulee kyllä kerhoon, mutta myöhässä.

08.33. Ada vetkuilee aamupalan kanssa, Nea nukkuu. Kerho alkaisi yhdeksältä. Menen hoputtamaan esikoista.