Nukuin työhuoneessa 23.00-7.00 välisen ajan ihan yksin. Mies nukutti Nean parissa minuutissa 21.20 tissittelyn jälkeen ja nukkui itse sohvalla. Eka kerran tyttö oli herännyt jo 23.40 ja siitä noin parin tunnin välein, mutta nukahtanut aina muutamassa minuutissa. Pari pidempää valvomista oli ollut, mutta pisinkin vain 20 minuuttia! Seiskalta mies toi Nean tissille ja heräsimme. Mies meni vuorostaan työhuoneeseen ottamaan unta palloon. Päätimme tehdä tästä joka viikonloppuisen tradition <3

Tänään ohjelmassa remppaa

Eilisillan remppakaksikko. Ada posotti unimaailmassa, vaikka isänsä melkein seinän takana sahasi, paukutti, repi ja raastoi. Neaa kiinnosti niin vietävästi.

Tuohon aukkoon tulee lasitiilet. Eilen kävi sähkömies katsastamassa ja työt tulee tekemään ensi viikolla. On vain pahuksen kallis kaveri. Ottaa 15€/h enemmän kuin aiemmat sähkötyöt tehnyt mies, joka taas olisi ollut vapaa vasta ensi vuoden puolella. Toivoa sopii, että on ripeä työntekijä!

Huomenna pitäisi tipahtaa paikalliselta puusepältä tarjous keittiökaapeista postilaatikkoon. Kyllä tämä tässä etenee, kuten se kuuluisa mummo lumessa :)

Lisäksi ohjelmassa Adan Tampereen kummien kyläilyä ja ehkä vihdoin siivoamista. On kyllä ollut puhti täysin pois, keittiötä ja eteistä olen jaksanut hieman silloin tällöin imuroida, ihan pakon sanelemana, sen verran hyvin tuo pinsettiote pienemmällä toimii.

Pakkasta olis, josko ne petivaatteet, sohvatyynyt ja matot saisi vietyä ulos. En tiiä, pikkasen alko taas ramaseen...

Palaillaan!