Salamakakkua nelivuotiaalle. Täytteenä suklaamoousse ja banaaniviipale. Kostutus appelsiinimehulla. Päällä voikreemi ja marsipaani. Pahoittelen suttuista kuvaa!

Ristiäiskakku laktoosittomana. Välissä aprikoosimarmeladi ja suklaamoousse. Kostutusappelsiinimehulla. Päällä kreemi ja marsipaani. Koristeet marsipaania, sokerimassaa ja pikeeriä.

Ja Kaapokakku nelivuotiaalle, tosin erille kuin salama. Tälle kaverille menee salamakakku maanantaina, kuva tulee kyllä :) Toiveena oli, ettei kovin vaahtoisaa kakkua. Välissä on kuitenkin rahkavoittoinen kinuskimousse, johon painelin omasta puskasta noukittuja vadelmia. Moussen alla on itsetehtyä mansikka-raparperihilloa ohut sipaisu. Kostutus appelsiinimehulla. Kakun päällä on kreemi ja reunoilla mantelilastut. Kaapon kuvaa kiertää pikeerikoristeet.

Ristiäisiin menee tämä laktoositon kalakakku. Välissä paprikatuorejuusto-majoneesi-paprika-tilli-kylmäsavulohitäyte, jonka päälle murustelin lämminsavulohta. Sama täyte kolmessa välissä. Kostutus sitruunavedellä ja joka toinen kerros on vaaleaa paahtaria ja joka toinen tummaa. Päällä paprikatuorejuusto-majoneesi, jäävuorisalaattia, kurkkua ja lohiruusuja. Niin ja ripaus rosepippuria.