Ada on sopeutunut uuteen laidattomaan sänkyynsä hienosti. Parina ekana iltana puoliheräili taas siinä tunnin päästä nukahtamisestaan, mutta sen jälkeen on nukkunut aamuun asti. Upeaa, mahtavaa! Parina aamuna on herännyt jo kuuden jälkeen, mikä ei tietysti minua niin kamalasti viehätä, mutta uudelleen häntä ei silloin enää saa nukkumaan. Laittaa nimittäin omassa huoneessaan valot päälle ja sen jälkeen tulee herättämään minut. On niin virkeä, että uudelleen nukuttaminen on ihan mahdotonta. Onneksi nukkuu sitten päikkärit niin saan minäkin hiukan levätä. Normaalisti herää kuitenkin seitsemän, kahdeksan maissa ja nukkumaan käy siis puoli ysin aikaan illalla. Ihanaa, kun jokin asia menee meillä kohtalaisen kivuttomasti.

Yhtenä päivänä Adalla oli vatsassa nokkosrokkomaista ihottumaa. Säikähdin jo, että niinkö se soija tai banaani kuitenkin reagoi. Apolaria laitoin illalla ja aamulla ja näpyt hävisivät. Sen koommin niitä ei ole ollut. Jatkamme siis tällä ruokavaliolla ja lisänä on tänään aloitettu päärynä. Päärynäähän Ada aikoinaan sai, mutta viime keväänä herkistyi sille. Nyt koitetaan taas.

Naapurin puoli vuotta nuoremman pojan kanssa Ada on alkanut nyt leikkimään pihan hiekkalaatikolla ja minä olen tutustunut vanhempiinsa paremmin. Tämäkin poika on allergialapsi. Ollaan äitinsä kanssa jaettu kokemuksiamme ja tietoa. Ei mennyt kuin vuosi, että päästiin sinuiksi seinänaapuriemme kanssa ;)

Tänään käytiin pitkästä aikaa kirpparilla. Pirkkalan Alfa-kirppikseltä löysin aikoinaan täydelliset farkut hintaan 1,50€. Nyt farkut ovat jo haaroista repeilleet ja vetoketjun vierestäkin olen ommellut repeämän kasaan. Tänään sittenlöysin samalta kirpparilta uudet farkut samaan hintaan! En voi uskoa hyvää tuuriani todeksi! En ikimaailmassa ostaisi farkkuja, joista pidän, uutena. Hinnat ovat ihan törkeitä! Herralle kiitos kirppareista :) Adallekin löysin violetit sammarit ja pitkähihaisen paidan, molemmat aivan uuden veroisia. Itselle ostin lisäksi kaksi T-paitaa ja puuvillahousut. Kaikkinensa kassillinen vaatteita maksoi 9,50€.

Nyt pitsaa, feta, salaattijuustosalaattia ja Euroviisuja!