Ada ei nukahda enää illalla kuin hirveällä tappelulla ja itkulla. Samoin päiväunille nukahti ennen pulloon, mutta nyt on maidon jälkeen laulettava ja tassuteltava. Tahtoikä. Tuo mukanaan paljon muutoksia. Niissä kun pysyisi mukana.

Milloin meillä aletaan nukkumaan yöt?

Tässä ollaan nyt miehen kanssa taas tunti yritetty nukuttaa Adaa. Lapsi huutaa ja itkee, käydään laittamassa selälleen ja peitto päälle, toivotetaan hyvää yötä, Ada pölisee iloisesti juttujaan. Kun lähdemme pois, alkaa taas järkyttävä huuto. Kohtalaisen rasittavaa.

Parina viime yönä Ada on herännyt tunnin päästä nukahtamisestaan, mutta sitten nukkunut aamuun asti. Ihan jees, mutta miksi, oi miksi! Ada herää siinä tunnin päästä? Ja jälleen se herääminen on ollut aivan surkeaa huutoa.

Tänään oli jälleen perhekerho ja oli ihan mukavaa. Ada on nyt parina kertana saanut lounaansa siellä. Viimeksi meni ihan kivasti, mutta tänään ei kyllä meinannut ruokailusta tulla mitään. Tuolilla vaan pyöri ja katseli muiden touhuja. Loppuviimitteeks söi kyllä annoksensa lähes kokonaan, kylmänä.

Eipä tässä kai kummempia, huutonettiin laitoin muutaman tuotteen viikko sitten, mutta eipä ne ota huutoja. Ois kyl ihan kiva saada vähän lisärahaa vaikka tuota kautta.

Viikonloppuja.