Ada on edelleen tosi pahassa flunssassa. Kuumetta ei ole, mutta on todella räkäinen. Antibioottikuurin aikana Ada oksensi muutamaan otteeseen. Antibioottia sai viimeisen kerran eilen aamulla. Tänään saunomisen jälkeen nukutin tyttöä, mutta ei nukahtanut. Mies tuli jatkamaan ja saikin Ada unille. Ysiltä Ada oksensi rajusti ja paljon. Vaihtoon meni yöpuku, lakana ja pussilakana. Patjan käänsin toisin päin. Mies vei Adan uudelleen suihkuun. No arvata saattaa, että tyttö piristyi. Nyt ollaan kaksi tuntia häntä yritetty saada uudelleen unille. Nyt taisi nukahtaa maitopullolliseen! Silloin kun kävimme päivystyksessä ja Adan pissatulehdus todettiin, niin lääkäri sanoi, että jokin flunssavirus aiheuttaa myös vatsaoireita. Olisiko nyt kyse siitä vaiko pelkästään siitä, että räkäisyys ja yskiminen aiheuttaa oksennusrefleksin. En halua edes ajatella, että ilman Zyrteciä vehnä olisikin allergisoiva ja aiheuttaisi oireet.

Miehellä oli tänään vapaapäivä. Kävimme aamupäivällä Teddy-vastaanotolla. Kerroin siellä Adan flunssasta ja lääkäri kävi kuuntelemassa Adan keuhkot ja katsoi korvat. Kaikki oli kunnossa. On kyllä mahtavaa, että Teddy-lapset saavat ilmaisen lääkärintarkastuksen tarvittaessa! Nyt on se huoli pois, että flunssa olisi mennyt korviin tai keuhkoihin. Joka kerta vastaanotolla Adalta otetaan verinäyte ja jälleen kerran se meni loistavasti. Ainoastaan ensimmäisellä kerralla, kun Ada oli 3kk, meni näytteenotto huonosti, silloin Ada venkuloi niin, että neula irtosi ja veri tahri vaatteet ja vauva huusi ja äiti itki ;)

Taysista tullessa käväisin hakemassa Adan kerhokuvat perhekerhosta. Hienosti olivat onnistuneet! Nyt on sitten se virallinen 1v kuva hyllyssä. Typyn päikkärit meni hiukan kehnosti, kun otimme hieman mieheni kanssa yhteen ja Ada heräsi huutooni. Mies meni nukuttamaan häntä uudelleen ja minä lähdin polkemaan keskustaan omaa labrakäyntiäni varten. Labran jälkeen käväisin vielä joululahjaostoksilla. Ihan yksin! Tähän mennessä olimme siis jo sopineet mieheni kanssa.

Illemmalla kävimme kaupassa ja minä aloittelin voileipäkakun tekoa huomista varten. Armas mieheni täyttää huomenna pyöreitä vuosia ja nirhaa minut, koska mainitsin sen täällä ;) Voileipäkakku tulee siis ikään kuin synttärikakuksi. Adan Tuuli-kummi tulee päiväksi hoitamaan typyä ja me mieheni kanssa menemme seurikselle kuuntelemaan Matka raamatun halki -luentosarjaa. Toki tauoilla käymme kotona, lähellä kun asumme.

Ilta onkin sitten mennyt Adaa nukuttaessa. Nyt aika reippaasti nukuttaa itseänikin, joten hyvää yötä!