Eilen veimme Adan päiväunien ja välipalan jälkeen alla olevan mansikkakakun Tampereelle ja sieltä ajoimme suoraan veljelleni. Veli oli tehnyt huippuhyvää ruokaa; perunamuusia ja juustolla gratinoitua possua kermassa, slurps. Lisänä raikasta vihersalaattia ja tuoretta ruisleipää. Ada sai päivällisensä samalla, tosin oman possuversionsa.

Aika hurahti seuratessa Adan ja serkkujensa touhuja ja toki jutellessa. Pois lähdimme ennen kuutta, jotta kerkesimme kauppaan. Kaupassa Ada sai ensimmäisen kerran työntää itse sellaisia pieniä lasten ostoskärryjä. Tytöllä oli homma välittömästi hallussa. Maissinaksut osasi laittaa kärryyn ja taas jatkaa  matkaa. Selkeesti omaa shoppailugeenin;) Kertaakaan hän ei ajanut hyllyjä tai muita ihmisiä päin. Itku ja raivari tuli siinä vaiheessa, kun kärryt piti jättää kauppaan.

Tänään herätettiin iskä laulamalla ja vietiin kahvi tarjottimella, jossa paloi tuikku, sänkyyn. Lahja ja Adan piirtämä kortti odottivat keittiön pöydällä. Mukava rauhallinen aamu. Tänään on satanut, joten minä en ole ulkoillut. Mies kuitenkin nappasi Adan ja lähti kärryttelemään. Minä askartelin sillä aikaa Adalle joululahjaa ja käväsin suihkussa.

Omalle isälleni soitimme tytön kanssa videopuhelun ja onniteltiin sitä kautta. Toki olin kortinkin lähettänyt. Miehen iskä sai myös postitse kortin.

Veljenpoikani oli luokkansa kanssa askarrellut joulumyyjäisiä varten tosi hienoja linnunsiemenpusseja. Ihastuin niihin aivan täysin ja ostin kaksi pussia. Katsokaa, minusta nuo toimivat jopa sisustuselementtinä!

2048356.jpg

Tirpin tex mex ja linnun herkku <3 Lapset siis olivat piirtäneet nuo etiketit, joka ehkä kuvastakin käy melko hyvin selväksi. Ihan tosi mahtava idea! Muista äiti soittaa, että ostat kanssa :)