Kirjoitin pitkästä aikaa mielestäni todella hyvän tekstin. Pitkän tekstin otsikolla 'ruma, tyhmä ja saamaton'. Sitten vikkelät sormeni painoivat jotain ja jotain ja se kaikki teksti hävisi. Nyt harmittaa. Noh, jatkan sitten siitä, mitä olin viimeksi siihen bittiavaruuteen kadonneeseen kirjoitukseen kirjoittamassa.

...Nyt iloisempiin asioihin. Adan huoneessa on ollut lipasto leluja varten. Hän saa lipaston laatikot auki ja osaa ottaa niistä leluja. Kerran hän oli avannut  kaikki kolme laatikkoa ja ilmeiseti vielä nojasi siihen ylimpään avonaiseen laatikkoon. Lipasto otti ja kaatui tytön päälle. Onneksi ei käynyt kuinkaan! Silloin päätin, että lipasto saa lähteä muuhun käyttöön. Eilen innostuin ompelemaan Adan leluille hieman vaarattomampaa seinävaatetta taskuilla. Tällaista:

1786398.jpg

Kuvassa seinävaate ei vielä ole seinässä vaan roikkuu Adan sängynpäädyssä. Pohjakangas on tummanharmaa ja taskut valkoiset. Taskuihin aplikoin sydämiä, rusetteja ja päivänkakkaroita (yhdestä päivänkakkarasta on jo keskusta pudonnut, kohta kai lopuistakin). Rusetit ja päivänkakkarat sain äidiltäni juhannuksena, kun olivat täällä. Sydämet leikkasin Adan rikkinäisistä bodeista. Yläosassa on Adan synttärionginnassa olleen onkivavan vapaosuudesta sahattu pätkä (harjanvartta siis). Tänään mieheni ruuvasi seinävaatteen Adan huoneen seinään ja hienosti siihen mahtui ne lelut, jotka olivat olleet lipastossa.

1786395.jpg

Tänään kävimme myös poimimassa 2,5kg mansikoita pakastimeen. Minä ja mieheni poimimme niitä punaisia, Ada taas vihreitä ;) Mansikat maksoivat 7€, mikä mielestäni on ihan kohtuuhinta. Torimyyjät pyytävät meillä päin 3,5€/l. Tuo 2,5kg on litroissa n.5l. Poimimiseen ei mennyt tuntiakaan, vaikka marjoja oli enää aika harvakseltaan. Olivat tosi makeita ja hyviä!

Meidän pihan puskissa on vielä reilusti punaista viinimarjaa ja punaista ja vihreää karviaista. Ne kun vielä saa pakastimeen, on talven vitamiinitarpeet aika hyvin koossa. Jos jostain ihmeellisesti saadaan rahaa, niin saatamme syksymmällä ajaa vielä pohjoiseen mieheni vanhemmille ja käydä noukkimassa puolukkaa ja mustikkaa. Se olisi kovin mukavaa.

Lopuksi vielä pari kuvaa Adasta marjapuskissa:

1786424.jpg

1786417.jpg