Ihan ensiksi; kiitos kaikille kommentoijille! Tänään varsinkin on tullut paljon kommentteja ja jokainen niistä piristää mieltä. Kiva tietää, ettei aivan itekseen ole näillä sivuilla.

Eilen illalla Ada nukahti kasilta. Ynähti kerran ysiltä ja toisen kerran ynähti kymmenen maissa. Kummallakaan kerralla ei siis tarvinnut mennä rauhoittelemaan. Yöllä Ada heräsi puoli kahden maissa ja olikin sitten ihan hereillä. Kuitenkaan hänen uudelleen nukuttamiseen ei mennyt niin kauaa aikaa kuin olisi voinut kuvitella. Aamulla herättiin seiskan jälkeen. Ihan kohtuu yö. Minäkin olen saanut nyt nukuttua tosi hyvin. Vaikka joudun yöllä nousemaan niin saan heti uudelleen unen päästä kiinni sänkyyn palattuani. Välillä yöllä herään ja oikein venyttelen ja vaihdan asentoa lämpimän peiton alla, hymyilen ja nukahdan taas. Ihanaa :)

Eilen Ada ei saanut aamulla hirssipuuroa. Mies kävi töiden jälkeen Allermiinassa ostamassa Adalle luomuhirssisuurimoita. Ideana, että josko olisivat puhtaampia kaikista jäämistä kuin Myllyn Paras hirssihiutaleet, joita Ada aiemmin sai. Mies osti samalla quinoahiutaleita. En ollut ikinä moisista kuullutkaan, mutta ovat kuulemma maultaan vielä miedompia kuin hirssi, joten quinoaa kokeillaan varmaankin seuraavaksi. Tuossa juuri kun selailin noita Allermiinan sivuja, niin tuosta quinoasta on tehty myös muroja ja jauhoja, eli jos se sopii niin heti laajenee kivasti Adan ruokavalio!

Nyt Ada on siis saanut eilen illalla ja tänään illalla ja aamulla luomuhirssipuuroa. Se on rakenteeltaan enemmän venyvää kuin MP:n, mutta ehkä ero johtuu siitä, että luomun olen keittänyt kattilassa, MP:n mikrossa. Katsotaan miten yö nyt menee.

Soitin eilen neuvolaan ja neuvolan täti otti Adan allergia-asiat todella vakavasti. Hän varasi meille lääkäriajan heti ensi maanantaille, jotta saadaan sieltä lähete allergialääkärille. Kyllä tipahti yksi kivi sydämeltä, kun vihdoin joku otti asiamme niin vakavasti, että laittoi rattaat pyörimään heti. Aikaisemmin olemme neuvolassa (eri kuin tämä) ja terveyskeskuksessa saaneet vain ympäripyöreitä vastauksia ja kehoituksia allergialääkärin vastaanottoon, muttei kuitenkaan olla asian eteen muuta tehty. On kyllä hyvä mieli nyt, kun asia on hoidossa!

Tämä päivä on ollut kiva. Ada nukkui päiväunia 2h40min!!! Heräsi kyllä kolmen vartin päästä nukahtamisestaan, mutta sain hänet uudelleen unille ja sitten posottikin reippaasti :) Illalla ennen Adan iltapuuroa kävimme koko perhe pyörillä katsomassa missä uusi neuvolamme sijaitsee, että osaan sinne sitten maanantaina mennä. Pyöräilimme muutenkin ympäri kylää kaikenkaikkiaan yli tunnin ja kotiin päästyämme kello olikin jo yli seitsemän. Äkkiä puurot tulille ja lapsen napaan. Iltapesujen jälkeen Ada meni iskän kanssa odottamaan nukkumattia. Ihan heti se ei tullut, sillä Adalla oli ensin kovasti juteltavaa isälleen. Lopulta kuitenkin kesken papatuksen uni voitti <3

Nyt iltapalalle ja nukkumaan. Hyvää yötä ystävät!