Voitteko kuvitella, Ada nukkui viime yönä, ekan kerran elämässään, kertaakaan heräämättä iltakahdeksasta aamukahdeksaan. Melkoinen muutos edelliseen yöhön ;) Tänään on ruokakin maistunut suht hyvin. Lelut ja sirkus ruokailun yhteydessä ollaan muuten lopetettu, mutta välillä pitää houkutella syömään kukkuu -leikillä. Ruusunmarjaa on saanut nyt ihan reippaasti. Ensi yö kertoo, mitä Adan kroppa on siitä mieltä. Tänään ei juurikaan ole raapinut itseään ja muutenkin ollut tosi pirteä ja touhukas. Voi kunpa ruusunmarja ei puskisi läpi vaan olisi tytölle sopivaa!

Kävimme tänään Tampereella kirpputori Salsassa. Meidän mielestä Pirkkalan kirpputori Alfan kanssa parhaimmat kirpparit, joissa ollaan käyty (Pirkanmaalla). Löysimme kirpparilta Adan synttäreitä varten puisen, pienen laatikon, josta mies rakentaa aarteenetsintää varten aarrearkun. Lisäksi löysin itselleni pienen kakkuvuoan (minulla on vain iso, vähintään kuuden munan kakulle tarkoitettu). Vielä bongasin nahkaisen rannekorun, jossa oli ihan kivan näköinen metallinen koristus. Rannekoru päätyy pikkuveljeni tyttöystävälle, joka luultavasti irroittaa sen koristeen nahasta ja käyttää johonkin omaan juttuunsa. Ostin myös kaksi palapeilin palaa sekä Adalle ihanat kengät. Kengät on vielä liian isot, mutta ehkä jo ensi kesänä sopivat. Kaikkiaan köyhdyin kolme euroa. Ei paha lainkaan.

Iltapäivällä mies kävi Adan kanssa vaunuttelemassa ja tein sillä aikaa alemmassa postauksessa olevia kukkasia, luultavasti Adan kakkuun. Saa nyt nähdä mitä kyseisestä kakusta loppuviimitteeks tulee. Mielikuva on kyllä selvä ;) Vielä illemmalla lähtivät tytär ja isänsä leikkipuistoon keinuttelemaan. Kovia ulkoilemaan ovat, hieno homma. Adan iltapuuron jälkeen imuroin suurimpia kökköjä lattialta ja keräsin matot valmiiksi huomista siivouspäivää varten takaoven lähelle lattialle. Saan ne sitten suorilta nakata mattotelineelle heti, kun huomaan, ettei hetikohta sada. Eipä tälle päivälle muuta. Huomenna kakun täyttöä, kaupassa käyntiä, Adan neuvolaa ja siivousta. Kyllä elämä on ihanaa!

Tässä kirpparilta löytämäni kengät Adalle:

 

1730695.jpg